PS5 Dualsense Wireless Controller Starlight Blue v2

69.99 

Bežični upravljač DualSense za konzolu PS5 nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.
Razgovaraj s prijateljima na mreži uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključi snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka.
Snimi i emitiraj najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta.
Preuzmi kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom.
Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja.
Ostanite u igri i budite spremni suočiti se s prijateljima uz bazu za punjenje bežičnog upravljača DualSense.
Brzo i jednostavno poveži do dva bežična upravljača DualSense5 uz dizajn za lako priključivanje baze za punjenje. Tvoji se upravljači pune jednakom brzinom kao kada su povezani s konzolom PS5, stoga možeš osloboditi USB priključnice bez utjecaja na performanse.

Earn 35 InfoStars worth 1.75 
SKU: 3203110035 Kategorije: ,