PS5 Dualsense Wireless Controller

69.99 

Otkrijte dublje, vrlo imerzivno igranje s inovativnim novim PS5 kontrolerom, koji sadrži iznimno brze povratne informacije i dinamične efekte pokretanja. Bežični kontroler DualSense također uključuje ugrađeni mikrofon i gumb  “create”, a sve je integrirano u ikoničan, udoban dizajn.

 

slika

Dodirne povratne informacije2

Osjetite fizičke povratne informacije o događajima u igri uz dva aktuatora koji su zamijenili tradicionalne vibrirajuće motore. Ove dinamičke vibracije u vašim rukama mogu simulirati osjećaje svega, od okoliša do trzaja različitog oružja.

slika

Adaptivni okidači2

Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolišom. Od zatezanja sve čvršće uzice lûka do naglog kočenja u jurećem automobilu – sada možete osjetiti fizičku vezu s onime što radite i što se događa na zaslonu.

Neka se vaš glas čuje, podijelite svoju strast

slika

Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom 

Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka.

slika

Gumb stvori

Snimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta.

Ikona igranja u vašim rukama

Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom.

Poznate značajke

Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja.

slika

Ugrađena baterija

Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C®4.

slika

Integrirani zvučnik

Odabrane igre dobivaju dodatnu dimenziju uz uvjerljive zvučne efekte koji pršte iz upravljača.

slika

Senzor pokreta

Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.

slika

Kliknite. Napunite. Igrajte.

Ostanite u igri i budite spremni suočiti se s prijateljima uz bazu za punjenje bežičnog upravljača DualSense.

Brzo i jednostavno povežite do dva bežična upravljača DualSense5 uz dizajn za lako priključivanje baze za punjenje. Vaši se upravljači pune jednakom brzinom kao kada su povezani s konzolom PS5, stoga možete osloboditi USB priključnice bez utjecaja na performanse.

1 U usporedbi s bežičnim upravljačem DUALSHOCK 4.
2 Dostupno ako igra podržava tu značajku.
3 Potrebna je veza s internetom i račun za PlayStation™Network. Vlasnici računa moraju imati najmanje 7 godina, a svi vlasnici mlađi od 18 godina moraju imati suglasnost roditelja. Primjenjuju se cjelokupni uvjeti i odredbe: playstation.com/PSNTerms.
4 Kabel nije priložen. Za priključivanje ili punjenje upravljača upotrebljavajte USB kabel isporučen s konzolom PS5.
5 Upravljači se prodaju zasebno.

Uvijek ažurirajte softver sustava PS5 i softver uređaja bežičnog upravljača na najnoviju verziju.

„PlayStation“, „PlayStation Family Mark“, „PS5 logo“, „PS5“, „DualSense“ i „DUALSHOCK“ registrirani su trgovački znakovi ili trgovački znakovi tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc. „SONY“ je registrirani trgovački znak tvrtke Sony Corporation.

„Heighten your senses” registrirani je zaštitni znak ili zaštitni znak tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc. USB Type-C® je registrirani trgovački znak organizacije USB Implementers Forum.

Earn 35 InfoStars worth 1.75