PS5 Pulse 3D Wireless Headset Slušalice

99.99 

Uživajte u igranju s bežičnim slušalicama podešenim za 3D Audio na PS5 konzolama. Uz USB Type-C punjenje i dvostruke mikrofone za poništavanje buke, možete chatati uz kristalno čisto snimanje glasa.

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™

 

Pripremite se za novu generaciju zvuka u igri uz bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D za konzolu PS5™.

 

 

How Games Were Made to Sound™

 

Uživajte u besprijekornom bežičnom iskustvu uz slušalice s mikrofonom koje su savršeno prilagođene za 3D zvuk na konzolama PS51. Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D dolaze s profinjenim dizajnom i dva mikrofona s mogućnošću uklanjanja buke, USB Type-C® punjenjem i nizom kontrola za jednostavni pristup.

 

Izrađene za novu generaciju

 

Savršeno prilagođene za 3D zvuk1

 

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D posebno su prilagođene za reproduciranje 3D zvuka koji donosi konzola PlayStation®5.

 

Konzola PS5, koju pogoni Tempest 3D AudioTech, može vas staviti u središte nevjerojatno realističnih okruženja, u kojima imate osjećaj da zvuk dolazi sa svih strana.

 

Uglađeni dizajn

 

Igrajte sa stilom uz elegantne slušalice s mikrofonom koje savršeno dopunjuju izgled konzole PS5 i sadrže uglađene jastučiće za uši i remen naglavne trake za dodatnu udobnost.

 

Izrađene za igrače

 

Dva skrivena mikrofona

 

Neka vas prijatelji na mreži2 čuju uz pomoć dva ugrađena mikrofona, optimalno postavljena za snimanje čistog zvuka i poboljšana tehnologijom za uklanjanje buke.

 

Kontrole s jednostavnim pristupom

 

Prilagodite postavke tijekom igre uz isključivanje ugrađenog mikrofona, prilagođavanje glasnoće zvuka i kontrola za kombiniranje zvuka u igri i zvuka razgovora. Pomoću namjenskog gumba za praćenje mikrofona možete jednostavno provjeriti kako vas suigrači čuju.

 

Dovedite svoje avanture na novu razinu

 

 

Bežični prilagodnik

 

Uživajte u do 12 sati bežičnog igranja zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji. Povežite se s konzolama PS5 i PS4™ te s kompatibilnim Windows i macOS® računalima pomoću priloženog prilagodnika.

 

Priključnica od 3,5 mm

 

Jednostavno ukopčajte slušalice s mikrofonom u PlayStation®VR i u mobilne uređaje s priloženim audiokabelom za priključnicu od 3,5 mm3.

 

Earn 50 InfoStars worth 2.50