PS5 Pulse Elite Wireless Headset

Original price was: 149.99 €.Current price is: 129.99 €.

Uživaj u izvanrednom realističnom zvuku u omiljenim igrama s bežičnim slušalicama PULSE Elite™.

Otkrij novu eru zvuka u igranju jer planarni magnetski pretvornici, rađeni po uzoru na studijske, reproduciraju zvučne kulise s iznimno niskom distorzijom, donose bogat zvuk i omogućuju da čuješ točno ono što su programeri igara i zamislili. Osjeti akciju s jasnim dubokim basom i poboljšaj percepciju s preciznijim pozicioniranjem zvučnih signala u PS5® igrama koje podržavaju 3D zvuk.

Ne propusti ni jedan zvuk jer nova bežična tehnologija PlayStation Link™ isporučuje zvuk munjevitom brzinom bez gubitka ijednog zvučnog detalja u procesu. Jednostavno se poveži i prebacuj između PlayStation Link kompatibilnih uređaja, uključujući konzolu PS5, PC, Mac i daljinski player PlayStation Portal™.

Poveži svoje slušalice s mobilnim uređajem preko Bluetootha® dok si još uvijek povezan s PlayStation Link uređajem i pritom nesmetano igraj dok primaš pozive ili slušaš glazbu.

Neka te prijatelji jasno i glasno čuju kroz mikrofon koji se potpuno uvlači, opremljen AI tehnologijom poboljšane redukcije buke. A uz jednostavan pristup kontrolama glasnoće i mikrofona, nećeš ništa propustiti.

Ostani u igri uz dugotrajnu bateriju koja traje do 30 sati, funkciju brzog punjenja i kukasti nosač za punjenje na kojem će se tvoje slušalice puniti za sljedeću epsku rundu igranja.

PAKIRANJE SADRŽI:

  • Bežične slušalice s mikrofonom PULSE Elite™
  • PlayStation Link™ USB prilagodnik
  • Kukasti nosač za punjenje PULSE Elite™
  • Nosač*
  • USB kabel
  • Ispisani materijali
Earn 65 InfoStars worth 3.25 
SKU: 3203120042 Kategorije: , ,