WANDERER THE FRAGMENTS OF FATE (PSVR2)

79.99 

Zakoračite u nepoznato i upustite se u epsku avanturu putovanja kroz vrijeme, potpuno iznova zamišljenu za sljedeću generaciju VR-a.

Predstavljamo Wanderer: The Fragments of Fate, remake nagrađivane, hvaljene VR avanturističke igre putovanja kroz vrijeme – Wanderer. Ostavite svoje putovnice kod kuće, ne zna se kamo ćete ići i tko ćete postati dok se vraćate kroz stoljeća i otkrivate misterije vremena.

Hodajte stopama onih koji su bili prije vas, istražite razdoblja i događaje koji su davno izgubljeni u rukama vremena dok se nađete uvučeni u uzbudljive povijesne priče u avanturi kao nijedna druga. Otkrijte bogate svjetove, suočite se s uzbudljivom akcijom i rješavajte zagonetke koje pokreću um dok prepisujete prošlost kako biste preoblikovali budućnost.

Mnoštvo uzbudljivih novih značajki i igrivosti čeka strastvene avanturiste. Ispunjen novim vizualima koji oduzimaju dah, sada možete plivati, skakati, čučati, penjati se, zipline i njihati se kroz vrijeme, na način prave avanture. Wanderer: The Fragments of Fate je nezaboravno iskustvo. Jeste li spremni za (vremenski) skok?

Wanderer: The Fragments of Fate donosi inovativan i uzbudljiv novi skup značajki i poboljšanja koja iskorištavaju pravi potencijal PS VR2.

Vrhunski avatari cijelog tijela omogućuju vam da utjelovite likove kroz vrijeme – da vidite sebe kao ove likove po prvi put. Dinamički responzivni avatar, kao i praćenje pogleda, stvaraju iskustvo osmišljeno da igračima pruži veću prisutnost nego ikad prije. Koristeći vrhunsku haptičku tehnologiju PS VR2, sada se možete prepustiti neusporedivoj razini uranjanja s dodirnom optikom osjetljivom na blizinu i kontekstu, fino podešenom da poboljša vaše iskustvo u najvećoj mogućoj mjeri.

Otkrijte i istražite razdoblja i mjesta o kojima ste mogli samo sanjati kroz raznolike i bogate svjetove. Otkrijte raznoliku i eklektičnu postavu likova u svojoj neustrašivoj potrazi. Eksperimentirajte zajedno s pomahnitalim izumiteljima, krenite pred nepreglednu gomilu hipija, branite drevne civilizacije od invazije, dekodirajte tajne poruke usred rata i otkrijte tajne svemirske utrke.

Naša potpuno nova platforma vođena fizikom podiže akcijsku avanturu na potpuno novu razinu, dajući igračima mogućnost istraživanja i interakcije s našim svjetovima na nove i kreativne načine.

Plivajte, skačite, čučnite, penjite se, ziplineom i ljuljajte se kroz različita bogata okruženja i krajolike uz fizičke interakcije sljedeće generacije stvarajući svjetove koji su realističniji i uvjerljiviji.

Čak je i Samuel (vaš vjerni pratitelj na satu) dobio novi izgled.

S novim korisničkim sučeljem, sustavom pohrane, nadogradnjom putovanja kroz vrijeme i genijalnom novom značajkom – Echo Diviner – koja vam omogućuje lociranje izgubljenih predmeta, Samuel je sada vrjedniji nego ikada.

Earn 40 InfoStars worth 2.00 
SKU: PS5X-0383 Kategorije: ,