Call of Duty: Black Ops 6 (PS4)

Original price was: 79.99 €.Current price is: 67.99 €.

25/10/2024.

Razvili su ga Treyarch i Raven, Black Ops 6 je špijunski akcijski triler smješten u ranim 90-ima, razdoblju tranzicije i preokreta u globalnoj politici, koje karakterizira kraj Hladnog rata i uspon Sjedinjenih Država kao jedinstvene supersile. Sa zapanjujućom pričom i nevezanim pravilima angažmana, ovo je prepoznatljiv Black Ops u kinematografskoj kampanji za jednog igrača, najbolje u klasi iskustvo za više igrača i s epskim povratkom Round-Based Zombies.

Dok je Zaljevski rat u središtu svjetske pozornosti, tajnovita tajna sila infiltrirala se na najviše razine CIA-e, žigosajući svakoga tko se odupire kao izdajice. Prognani iz svoje agencije i zemlje koja ih je nekoć slavila kao heroje, veteran Black Opsa Frank Woods i njegov tim progoni vojni stroj koji ih je stvorio.

Lišeni svojih titula, veza, oružja, tehnologije i saveznika, prisiljeni su postati skitnica, udružiti se s kriminalnim podzemljem kako bi ostali korak ispred vlastite korumpirane vlade. Učinit će sve što je potrebno da sruše prave izdajice i očiste njihova imena – čak i ako to znači da prelaze iste granice kao i njihovi neprijatelji. Nema povratka.

Earn 34 InfoStars worth 1.70 
SKU: 3202052518 Kategorije: ,