F1 22 PS4

29.99 

Uđi u novu eru Formule 1® u igri EA SPORTS™ F1® 22, službenoj videoigri natjecanja FIA Formula One World Championship™ u 2022. godini.

Smjesti se u sjedalo pred novu sezonu u kojoj redizajnirani bolidi i nova pravila mijenjaju izgled utrka – testiraj svoje vještine na novoj stazi Miami International Autodrome i iskusi sjaj i glamur koji prati život u svijetu F1®.

Utrkuj se s nevjerojatnim novim bolidima u sezoni 2022. Formule 1® u kojoj te čeka autentična postava sa svih 20 vozača i 10 momčadi i u potpunosti preuzeti kontrolu nad svojim doživljajem tijekom utrke dok uživaš u novim potpuno zaokupljujućim ili filmskim sekvencama iz utrka.

Izradi svoju momčad i odvedi je do prvog reda na startu u hvaljenom načinu My Team Career koji je dobio novu dubinu, utrkuj se „jedan na jedan“ na podijeljenom zaslonu i multiplayer načinu ili promijeni tijek igre superbolidom neke od najvećih zvijezda staze.

Nova sezona, nova pravila

Smjesti se u sjedalo pred novu sezonu i utrkuj se s zadivljujućim različitim bolidima na legendarnim stazama, među kojima je i potpuno nova staza Miami International Autodrome.

Utrka je potpuno prerađena

Preuzmi kontrolu nad svojim iskustvom tijekom utrke uz potpuno zaokupljujuće i filmske krugove za zagrijavanje, razdoblja kada je na stazi sigurnosni automobil, interaktivne ulaske u boks i potpuno nove sprint utrke.

Prilagodljiva umjetna inteligencija

Uz novi sustav umjetne inteligencije i manje iskusni igrači imat će natjecateljske šanse u svakoj utrci.

Životu u svijetu F1®

Otključaj lude superbolide, odjeću, dodatke i drugo i pohvali se svijetu što imaš.

SKU: 3202052353 Kategorije: ,