MediEvil PS4

29.99 

Nova verzija kultne akcijske avanture “MediEvil” stiže na PlayStation 25. listopada 2019. i to u lokaliziranom izdanju s izbornikom i titlovima na hrvatskom jeziku.

Sve što trebate učiniti je zgrabiti mač legendarnog viteza Sir Daniela Fortesquea, staviti oklop i započeti avanturu!

Ako jedva čekate zaigrati i željni ste akcije, sad imate još jedan dobar razlog da budete među prvima koji će kupiti reizdanje ove popularne igre. Predbilježbom kod ovlaštenih specijaliziranih partnera, bez dodatne naknade dobit ćete digitalni sadržaj od 10 avatara koje možete koristiti u igri.

Borbe mačevima, opasne mozgalice i čarobna okruženja vraćaju se u život u reizdanju originalne PlayStation avanture. Kad horde demona predvođene zlim čarobnjakom Zarokom zaprijete kraljevstvu Gallowmere, nespretni vitez, sir Daniel Fortesque, jedini je koji ga može spasiti. Nakon njegove nesretne, ali smiješne smrti, vraća se u život kako bi ispunio svoju svrhu i spasio kraljevstvo!

S poboljšanim sustavom upravljanja, impresivnom grafikom i velikim izborom oružja poput čarobnih mačeva i ogromnih čekića spremni ste susresti se s bilo kojim zlim stvorenjem.

Earn 15 InfoStars worth 0.75 
SKU: 3202052074 Kategorije: ,