Nioh HITS PS4

19.99 

Podigni mač i otputuj u japansko krvlju okupano razdoblje Sengoku – eru opustošenu državama u ratu i mračnim, zlim silama – i zasijeci nasilni put kroz zemlju kao samuraj bez gospodara, William.
Ukrsti oštrice u brutalnoj borbi licem u lice, vitlajući mačevima, sjekirama, kopljima, čak i ratnim čekićima protiv ljudskih i demonskih neprijatelja. Podnesi opake susrete i uči iz svojih pogrešaka: svaka smrt će ti donijeti uskrsnuće i svako uskrsnuće će ojačati tvoju odlučnost da pobijediš svoje neprijatelje.
Uzimajući inspiraciju iz serija igara Ninja Gaiden i Dark Souls, Nioh te poziva da skupiš otpornost istinskog samuraja: vještine i strpljenje za nadvladavanje najsmrtonosnijih neprijatelja i hrabrost za očuvanje nepokolebljivosti čak i kad si suočen sa smrću.

 

Osnovne značajke:
Umjetnost kenjutsu… I više – savladaj sve borilačke stilove – nauči tijek borbe i kreći se smrtonosnom preciznošću. Oslobodi zadivljujuću kombinaciju napada specifičnih za raspon autentičnog samurajskog oružja, uključujući oružje na motki, katane i sjekire.
Opasna dinastija – Istraži fantastičnu i mračnu viziju Japana16. stoljeća – bori se rame uz rame s legendarnim herojima i protiv strašnih zločinaca iz Razdoblja zaraćenih država.
Monstruozni mitovi i zastrašujuće priče – suoči se s brutalni6m i grotesknim neprijateljima – imaš li hrabrosti suprotstaviti se vještom samuraju, opakim zvijerima i demonima poznatima kao Yokai.

 

Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Za PlayStation uređaj
DOBNA GRANICA 18+
MULTIPLAYER da
IZDAVAČ Sony Interactive Entertainment
GODINA IZLASKA 2017
POTREBNA MEMORIJA 2017
ŽANR Akcijska role-playing igra

Earn 10 InfoStars worth 0.50 
SKU: 3202052099 Kategorije: , ,