Predator: Hunting Grounds PS4

Original price was: 39.99 €.Current price is: 34.99 €.

Predator: Hunting Grounds je impresivna asimetrična pucačina smještena u džunglu Južne Amerike, gdje Predator vreba najizazovniji plijen.
Igrajte kao član elitnog vatrogasnog tima i završite paravojne operacije prije nego što vas Predator pronađe. Ili, igrajte kao Predator da biste lovili najvredniji plijen, birajući iz niza smrtonosne vanzemaljske tehnologije da skupite svoje trofeje, jedan po jedan.
Kamuflaža
Predatorova kamuflaža je gotovo neprimjetna, savija svjetlost oko njegovog tijela kako bi ga maskirala u okolini i dopušta Predatoru da ostane skriven dok ne bude spreman za napad.
Plazma kotačić
Ispaljujući plazma strijele koje prodiru u oklop na velike udaljenosti, ovaj moćni top montiran na ramenu jedno je od Predatorovih najsmrtonosnijih oružja.
Oštrice za zglobove
Kada ste spremni za ubojstvo, upotrijebite ovaj par ojačanih oštrica za visceralni napad u gužvi.
Kombinirani štap
Kompaktan i jednostavan za skrivanje kada se ne koristi, Combi-štap se izvlači i postaje smrtonosno koplje korisno u bliskoj borbi ili na daljinu.
Pametni disk*
Možda je mali, ali Smart Disc je među najsmrtonosnijim predmetima u Predatorovom arsenalu. Kada se baci, koristi sustav navođenja za traženje više ciljeva prije nego što se vrati na Predatora.
luk Yautja*
Klasično lovačko oružje, luk je lagan i kompaktan sve dok se ne produži za snagu i udaljenost kao taktički složeni luk.

Earn 18 InfoStars worth 0.90 
SKU: 3202052186 Kategorije: ,