PS4 Dying Light 2 Stay Human

72.86 

Prije više od 20 godina u Harranu smo se borili s virusom—i izgubili. Sada ponovno gubimo. Grad, jedna od posljednjih velikih ljudskih naseobina, razoren je sukobima. Civilizacija se praktički vratila u mračno doba Srednjeg vijeka. No ipak, postoji nada.

Lutalica ste s moćima koje bi mogle promijeniti sudbinu Grada. Ali vaše nesvakidašnje moći dolaze uz cijenu. Progonjeni uspomenama koje ne možete dešifrirati, spremate se na put koji će vam otkriti istinu… i završavate usred bojišta. Usavršite svoje vještine, jer kako biste porazili neprijatelje i stekli saveznike, trebat će vam i šake i šarm. Raspletite klupko mračnih tajni koje obavijaju moćnike u ovom svijetu, odaberite stranu i odlučite o svojoj sudbini. No, kuda god vas odvele vaše odluke, na jednu stvar ne smijete nikad zaboraviti—svoju čovječnost.

GOLEMI OTVOREN SVIJET
Sudjelujte u životu grada zahvaćenog novom mračnom erom. Otkrivajte različite putove i skrivene prolaze dok istražujete njegove brojne razine i lokacije.

KREATIVNA & BRUTALNA BORBA
Iskoristite svoje parkour vještine kako biste čak i najbrutalnije dvoboje preokrenuli u svoju korist. Pametno razmišljanje, zamke i kreativno oružje bit će vam najbolji prijatelji.

CIKLUS DANA I NOĆI
Pričekajte noć kako biste zakoračili u mračna skrovišta Zaraženih. Sunce ih drži podalje od vas, ali jednom kad zađe, čudovišta kreću u lov, a njihove nastambe otvorene su za vaša istraživanja.

IZBORI I POSLJEDICE
Kreirajte budućnost Grada svojim odlukama i promatrajte kako se mijenja. Odlučujte o ravnoteži moći svojim izborima kroz rastuće sukobe i sami stvorite svoje jedinstveno igraće iskustvo.

CO-OP IGRANJE ZA 2-4 IGRAČA
Igrajte u kooperativnom modu za do 4 igrača. Pokrenite svoje igre ili se pridružite drugima i provjerite jesu li njihovi izbori bili drukčiji od vaših.

SKU: 5902385108997 Kategorije: , Oznake: , ,