PS4 Fortnite Deep Freeze(Skin +Vbucks) – Email kod dostava!

249.00 kn 185.00 kn

KODOVE NE ŠALJEMO POŠTOM TE SE NE MOGU KOMBINIRATI SA DRUGIM PROIZVODIMA U NARUDŽBI, VEĆ MORAJU BITI ZASEBNO KUPLJENI UPLATOM NA RAČUN. U SLUČAJU DA FORTNITE KODOVE ŽELITE DOBITI FIZIČKI, NARUČITI FIZIČKU INAČICU SA NAŠIH STRANICA KOJA TAKOĐER SADŽI KOD, ALI U KUTIJI PO CIJENI 219,00 KN.

Kodove dobijete odmah po vidljivoj uplati na našem računu. Kodove šaljemo  mailom, viberom ili SMSom! Uplata je vidljiva istog trena ako uplaćujete iz RBA banke, a uplatom iz drugih banaka potrebno je nekoliko sati da uplata bude vidljiva.

Br.računa pri RBA banci: : HR7524840081135029561

Model: 00

Poziv na broj: Datum

Opis plaćanja: Fortnite kod

Naziv: INFO MARK d.o.o.

Adresa: Drage Gervaisa 41

Mjesto: Rijeka

Odabirom načina plaćanja kao TRANSAKCIJSKI, odabrali ste kao način plaćanja uplatu na račun tvrtke INFO MARK d.o.o.

Artikal smatramo kupljenim sa vaše strane, od trenutka kada je vidljiva uplata na našem računu.

Rezervacije nisu moguće.

Svi artikli naručeni na našim stranicama, a za iste je kao način plaćanja odabrano TRANSAKCIJSKI, podložni su isteku zaliha i promjeni cijena sve do trenutka dok ne zaprimimo uplatu na račun firme, kao što ste izabrali prilikom kupovine.

U slučaju da za naručeni artikal uplata ne bude izvršena u roku 48 sati, zadržavamo pravo brisanja narudžbe.

Svjetski mega popularna igra Fortnite je besplatna te se može besplatno downloadati, no “skinovi” ili ti odjeća i poratno oružje koju vaš lik nosi se plaćaju. Ovim kodom dobijete dodatak skina Frostbite te Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe, Freezing Point Back Bling i čak 1,000 V-Bucks ( valuta Fortnite igre) korisni za kupovinu  unutar igre kao što su  odjela i Premium Battle Pass

Cijena: 185,00 kn

Nema na zalihi

Kategorije: , Oznaka: