PS4 Jurassic World Evolution 2

52,96 

Jurassic World Evolution 2 je dugo očekivani nastavak Frontier-ove izuzetno uspešne Jurassic World Evolution, nadovezujući se na revolucionarnu simulaciju upravljanja 2018. Predstavlja upečatljivu, novu narativnu kampanju, neverovatne nove karakteristike i nove dinosauruse koji izazivaju strahopoštovanje oživljeni zadivljujućom autentičnošću. Zajedno sa proširenom konstrukcijom i više mogućnosti prilagođavanja, rezultat je još veća, bolja i autentična igra Jurassic World.

KARAKTERISTIKE

Originalna jurska priča

Uronite u upečatljiv i originalan narativ iz sveta Jure, smešten nakon događaja koji su razorili Zemlju u svetu Jure: Palo kraljevstvo. Predvodite napore u kontroli, očuvanju i zadržavanju dinosaurusa dok radite zajedno sa ikoničnim likovima iz filmova, uključujući dr Iana Malcolma (Jeff Goldblum) i Claire Dearing (Brice Dallas Hovard).

Kreirajte sopstveni svet Jure

Preuzmite kontrolu pomoću dubljih alata za upravljanje i kreativnih opcija. Izgradite i prilagodite nove zgrade i istegnite svoje menadžerske mišiće na dosad neviđenim lokacijama, od gustih šuma do kamenih pustinja. Spasite i bioinženjera više od 75 praistorijskih vrsta, uključujući visoko tražene leteće i morske gmizavce, i gledajte ih kako traže teritoriju, bore se i komuniciraju sa zapanjujućim realizmom.

Igrajte se sa teorijom haosa

Režim Teorija haosa vam omogućava da igrate kroz ključne trenutke vaših omiljenih filmova – sa zaokretom. Doživite scenarije “” šta-ako “” iz kultnih filmova iz Jurassic Vorld i Jurassic Park, pri čemu je svaki nivo postavljen u različitim epohama i na lokacijama iz svih pet filmova. Uronite u srce franšize Jurassic Vorld i pogledajte kako se stvari odvijaju kada vas stave na čelo upravljanja novim izazovima s nepredvidivim ishodima.

Nema na zalihi

Kategorije: , Oznaka: