PS4 Resident Evil Village Colllector’s Edition

2,249.00 kn 1,989.00 kn

07/05/2021.

Osmi nastavak Resident Evil serijala donosi pravu dramu u preživljavanju – Resident Evil Village 8 (Village) je jedan od najstrašnijih i grafički najrazvijenijih igara u serijalu.

Nova priča je smještena par godina iza strašnih događaja razvikane Resident Evil 7 Biohazard igre, a počnje Ethanom Wintersom i njegovom suprugom Mijom koji žive mirnim životom na novoj lokaciji, potpuno oslobođeni od noćnih mora prošlosti. Bračni život prekida nenadani događaj…I opet se vraćamo u Resident Evil svijet

 ZNAČAJKE:

  • Akcija u prvom licu – Vi ste u ulozi Ethana Wintersa i u prvom licu proživljavate svaku zastrašujuću bitku i horror potjeru.
  • Stari i noviu neprijatelji – Chris Redfield, bivši je junak u serijali Resident Evil, no u Resident Evil Village su se stvari promjenile. “Novi klinci” u svakakvim živućim oblicima pokušati će eliminirati Ethana i otežati svaki njegov pokušaj bijega.
  • Selo je živo – Selo (Village) nije jednostavna tajanstvena geografska mapa užasnih događaja koja se u igri pojavljuje. Selo je je jedna velika tajna koju Ethan pokušava otkriti.