Sniper Elite 5 PS4

50.30 

Temeljene na stvarnim lokacijama iz Francuske 1944. godine, nove igraće mape najveće su i najupečatljivije u povijesti franšize s novim sustavom kretanja koji igračima nudi još više opcija kada je u pitanju uklanjanje njihovih meta. Možete čak i pozvati prijatelja da vam pomogne u vašoj misiji s poboljšanim opcijama kooperativnog igranja.

Sniper Elite 5 nastavlja neusporedivo taktičko snajpersko iskustvo franšize, zajedno s nevjerojatnom balistikom i poboljšanom kamerom za eliminaciju, podižući značajke koje su definirale žanr na novu razinu. Nove opcije prilagodbe omogućuju vam da modificirate svoju pušku, drugo oružje i streljivo kako bi odgovarali misiji i vašem stilu igre.

Značajke igre:
Ekspanzivna kampanja – lokacije u stvarnom svijetu snimljene su pomoću fotogrametrije za dočaravanje živog, imerzivnog okruženja, a višestruke točke infiltracije i ekstrakcije te lista za odstrel daju potpuno novu perspektivu svakoj misiji. Uključite se u borbu protiv nacista samostalno ili radite s partnerom, uz poboljšanu zajedničku mehaniku koja vam omogućuje dijeljenje streljiva i predmeta, izdavanje naredbi i iscjeljivanje svog suborca.

Napredna balistička fizika i kretanje kroz teritorij – koristite zipline, klizite niz padine i penjite se uz izbočine kako biste došli do savršenog vidikovca ili se tiho provukli pored oštrookih stražara. Uzmite u obzir opcije kundaka i cijevi, kao i gravitaciju, vjetar i broj otkucaja srca dok namještate ciljnik na metu.

Prilagodba visokog kalibra – koristite radne stolove za prilagodbu i nadogradnju gotovo svakog aspekta vašeg oružja. Promijenite domete, kundake, cijevi, spremnike streljiva i još mnogo toga. Puške, sekundarno oružje i pištolji imaju veliki izbor mogućnosti. Povrh toga, možete odabrati streljivo koje odgovara vašem cilju, od metaka za probijanje oklopa do nesmrtonosnog streljiva.

Invazivni način PVP-a – možete upasti u kampanju drugog igrača kao snajperist Sila osovine i sudjelovati u smrtonosnoj igri mačke i miša pružajući novu dimenziju izazovu dok vrebate svoj plijen. Alternativno, kao Karl možete pozvati drugog snajpera koji će vam pomoći da se izvučete iz škakljive situacije.

 

Napeta suparnička igra za više igrača – prilagodite svog lika i opremu te zaradite XP, medalje i vrpce dok se upuštate u intenzivne natjecateljske bitke od 16 igrača koje će stvarno testirati vaše vještine pucanja. Ako je suradnja više vaš stil, možete se udružiti s do 3 druga igrača protiv valova neprijatelja u načinu preživljavanja.
Poboljšana eliminacijska kamera – realističnija i brutalnija nego ikad, sa zaštitnim znakom franšize u obliku rendgenskih kamera za eliminaciju koje vam pokazuju pravu razornu moć svakog hica. Kosti nepredvidivo odbijaju metke koji probijaju novi put kroz neprijateljska tijela. SMG-ovi i pištolji također mogu pokrenuti eliminacijske kamere, uključujući više snimaka u dramatičnoj usporenoj akciji.

Rebellion je otkrio detalje Sniper Elite 5 Deluxe Editiona, izdanja koje neće uključivati ​​samo sadržaj za prednarudžbe već i Season Pass. To će igračima nakon izlaska igre omogućiti pristup dvodijelnoj kampanji na opsežnim kartama gdje se mogu naoružati proširenim arsenalom autentičnog oružja iz Drugog svjetskog rata te prilagoditi svoje snajperiste pomoću novih paketa likova i vizuala oružja.

Nema na zalihi

SKU: 5056208813633 Kategorije: ,