Top Spin 2K25 PS4

Original price was: 69.99 €.Current price is: 59.99 €.

TopSpin 2K25 – Standardno izdanje

TopSpin franšiza vraća se s TopSpin 2K25, s teniskim legendama Rogerom Federerom, Serenom Williams i nizom drugih profesionalaca koji se mogu igrati, natjecateljskim načinima za jednog igrača i više igrača, sva četiri povijesna Grand Slama® i još mnogo toga!

OSVOJITE GRAND SLAM® U KARIJERI

Putujte svijetom kao profesionalac u usponu, borite se s najvećim imenima tenisa i igrajte na središnjem terenu na Wimbledonu, Roland-Garrosu, US Openu i Australian Openu dok nastojite postati Grand Slam® prvak u MyCAREER.

NATJECAJTE SE NA KULTNIM MJESTIMA

Posjetite neke od najživljih terena na teniskom krugu u TopSpin 2K25. Od četiri Grand Slam® turnira do velikih međunarodnih arena kao što su Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour, Foro Italico i još mnogo toga.

TENISKE LEGENDE I ZVIJEZDE U USPONU

Igrajte kao teniske legende Roger Federer i Serena Williams ili servirajte sjajne vrhunce kao Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, Andre Agassi i drugi. Birajte između više od 24 profesionalca koja se mogu igrati i oslobodite njihovu eksplozivnu snagu i pametnu finoću protiv drugih igrača lokalno ili online.

DOMINIRAJTE TERETOM SUDA

Testirajte svoju snagu MyPLAYER-a i pokažite svoje tenisko umijeće na Svjetskoj turneji ili zakoračite na 2K turneju kao igrani profesionalac koji izaziva igrače diljem svijeta uz podršku za unakrsnu igru.

VLAK S JOHNOM MCENROEOM

Od snažnih servisa do prekrasnih drop-shotova, naučite kako igrati kao legenda s Johnom McEnroeom na TopSpin akademiji. Savladajte napredne kontrole dok napredujete kroz niz vježbi i izazova za usavršavanje vještina kako biste stekli prednost na svakoj površini.

PERSONALIZIRAJTE SVOJ MyPLAYER

Stvorite MyPLAYER prilagođen vašem stilu igre i definirajte svoj izgled na terenu! Sa širokim rasponom opcija prilagodbe, možete fino podesiti svoje atribute i zaraditi nove trenerke, dodatke i opremu od adidasa, HEAD-a, Lacostea, New Balancea, Nikea, Wilson-a i drugih.

BONUS PREDNARUDŽBE: PAKET POD SVJETLIMA

Naručite unaprijed* TopSpin 2K25 Standard Edition i primite paket Under the Lights, koji uključuje alternativne kombinacije Serene Williams i Rogera Federera, Wilson Nightfall Bundle i Night-Time Majors.

*Ponuda bonusa za predbilježbu dostupna je do 25. travnja 2024. Za preuzimanje bonus sadržaja potrebna je internetska veza i 2K račun. Primjenjuju se uvjeti. Under the Lights Pack uključen je u Deluxe Edition i Grand Slam® Edition, a bit će dostupan za zasebnu kupnju za vlasnike osnovne igre. Primjenjuju se uvjeti.

————————————————– ————————————————– ——————–
Puna pravna linija
©2024 Take-Two Interactive Software Inc. Izdavač 2K Games. Razvio Hangar 13. TopSpin, 2K i povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Take-Two Interactive Software, Inc. Svi ostali znakovi i zaštitni znakovi vlasništvo su svojih vlasnika. Sva prava pridržana.

Kratke pravne linije
©2024 Take-Two Interactive Software, Inc. TopSpin, 2K i povezani logotipi zaštitni su znakovi Take-Two Interactive Software, Inc. Sva prava pridržana.

Earn 30 InfoStars worth 1.50 
SKU: PS4X-1347 Kategorije: , ,