NACON PS4 Wired Compact Controller CAMO GREEN

44.99 

Kompaktan i čvrst, ovaj službeno licencirani PS4™ žičani kontroler također se može pohvaliti potpunom kompatibilnošću s računalnim igrama. Dostupan u 2 različite boje. Kompaktan, ali snažan, ovaj službeno licencirani PS4™ žičani kontroler jedan je od NACON-ovih bestselera. Idealan je za dovršavanje postavljanja vaše konzole, a može se koristiti i za igranje na računalu. Ovaj novi kamuflažni model popularnog žičanog kompaktnog kontrolera tvrtke NACON savršen je za ljubitelje stealth i FPS igara.

Značajke

NACON-ov žičani kompaktni kontroler službeno je licenciran za PS4™ konzole i može se pohvaliti nizom bitnih značajki, uključujući touch pad, vibracijske motore i LED indikator statusa igrača. Također uključuje akcijske gumbe sa PlayStation® simbolima i bojama, kao i gumbe SHARE, OPTIONS i PS. Ergonomski oblik i gumena površina pružaju vrhunsku udobnost i optimalno držanje za sve vrste igara, čak i nakon dugih sesija igranja.
Ovaj novi kamuflažni model popularnog žičanog kompaktnog kontrolera tvrtke NACON savršen je za ljubitelje stealth i FPS igara.
S kabelom od 3 m lako se uklapa u postavku za igranje u dnevnoj sobi. Dolazi s priključkom za slušalice za potpuno uranjanje u vaše omiljene igre.
Žičani kompaktni kontroler također je kompatibilan s računalom (X-Input) za još veću svestranost.
Tehnički podaci

Povezivanje: Integrirani USB kabel
Bežično: Ne
Duljina kabela (cm): 300
Softver: Ne
Priključak za slušalice: Da
Položaj joysticka: Simetričan
Profili: br
Programabilni gumbi: Ne
LED indikator playera: Da
Kompatibilnost: Windows/PS4

Earn 23 InfoStars worth 1.15 
SKU: 3499550382556 Kategorije: ,