PS4 Sony Playstation 4 Pro 1TB konzola

3,299.00 kn 2,695.00 kn

Brže, više, jače, ljepše. Danas je standard televizora srednje i više klase 4K razlučivost i HDR prikaz, pa je bilo očekivano da te mogućnosti ponudi i Sony Playstation 4. HDR dolazi sa updateom i na klasične Playstation 4 konzole, no 4K je sasvim druga priča. Za to vam trebaju mišići novog Sonya PS4 Pro…

Sony Playstation 4 Pro nije nasljednik Playstationa 4, nego nadogradnja za gamere koji žele uživati u 4K HDR igrama. Njegove performanse su dvostruko bolje od Playstationa 4.

Sve igre rađene za Playstation 4 će raditi na PS4 Pro. Brže, uz bolju vizualnu kvalitetu – čak i kad gledate na običnom FullHD televizoru.

Prisjetimo se: kada gledate FullHD sliku gledate dva milijuna piksela; 4K (UHD) ih donosi četiri puta više, dakle osam milijuna. Svaki kadar Sony PS4 Pro mora 30 ili 60 puta u sekundi izračunati i iscrtati.

To je jako zahtjevno, stoga je hardver nove konzole snažniji; njena grafička kartica (GPU) donosi 4.2 TFLOP- sa na stol, dok je ta vrijednost kod PS2 i PS4 Slim konzole 1.8 FTLOPs.

Benefiti za vlasnike 4K HDR televizora su jasni, no što ako još nemate 4K TV?

Snaga PS4 Pro konzole se vidi i na FullHD televizoru. Neke igre će vjerojatno imati dvije opcije: da rade s boljom grafikom od onih za običan Playstation 4 u 30 FPS-a, ili da rade u 60 FPS-a.

Igre koje su poboljšane za PS4 Pro hardver će imati ovakvu naljepnicu. To ćete gledati na svim novim naslovima, od sada pa nadalje. Igre će biti rađene s poboljšanjima za PS4 Pro, ali će postojati i inačice za klasičan PS4.

Klasične igre za PS4 će dobiti napredan antialiasing, pa će izgledati oštrije. Bit će više poligona u kadru, a neke teksture će biti oštrije. Eventualni padovi frameratea u kadrovima s mnogo akcije se neće događati, a vliki plus je i bolji rad sa Playstation VR naočalama, koje će dobro iskoristiti bolji hardver.

Sony PlayStation 4 Pro je novi kralj gaminga, dugo očekivani upgrade postojeće PS4 konzole koji donosi čari 4K HDR igranja na isto takvom 4K HDR televizoru, ali i poboljšava FullHD igranje, dodatno poboljšava mogućnosti i iskustvo na dolazećem PlayStation VR headsetu, te donosi i mogućnost streamanja 4K HDR videa. Najbolje od svega – cijena je više nego pristupačna, s obzirom na performanse, čime ova gaming platforma ostaje i dalje – isplativije, a sada postaje čak i naprednije gaming rješenje od skupocjenih PC uređaja. 

PlayStation 4 Pro
Predstavljamo vam PS4 turbo snage. Najmoćniji PlayStation ikada stvoren.

Spektakularna igra i zabava
Intenzivan doživljaj igranja, nevjerojatno jasan prikaz filmova i nevjerojatne pojedinosti u svakom trenutku.

Turbo snaga
PS4 Pro sadrži najsuvremeniju tehnologiju koja daje najbrži doživljaj igranja uz odziv i oštrinu koji nikada nisu viđeni*.

Snaga
Igre eksplodiraju životom kroz intenzivnu grafiku i žive detalje, sve zahvaljujući većoj snazi pod poklopcem motora.

Brzina
Akcija je brža, glatkija i eksplozivnija uz kristalno jasne pokrete zajamčene većim brojem sličica u sekundi i stabilnijim prikazom.

Nova razina igranja
Uz 4K TV, igre za PS4 donose novu razinu vizualne preciznosti, primjerice rezoluciju od 4K koja daje nevjerojatnu jasnoću svakog i najmanjeg detalja*. Zaprepašćujuće briljantne HDR boje učinit će vaše avanture nevjerojatno živopisnima.

Nevjerojatna zabava
Usmjeravanje najvećih filmova, najpopularnijih emisija i najnovijih videozapisa u rezoluciji koja doseže 4K* s usluga kao što su Netflix i YouTube te brojne zabavne aplikacije dolaze uskoro – s automatskom nadogradnjom radi postizanja najoštrije moguće slike.

Bolja povezivost
Glatko se povežite i podijelite s drugima svjetove svojih igara.

1080p Dijeljenje igre
Neka vaši prijatelji dožive vaše igre u nevjerojatnoj kvaliteti.

1080p Mrežna igra
Usmjeravajte igre na sve kompatibilne uređaje uz nenadmašno bogatstvo detalja.

Poboljšani Wi-Fi
Odaberite način rada na 2,4 GHz ili na 5 GHz u skladu sa širokopojasnom vezom.

Jamstvo ps4 sony

Rijeka: dostupno osobno preuzimanje (uz prethodnu email rezervaciju) ako je artikal dostupan i na webshopu

Nema na zalihi

Kategorije: , Oznake: ,