Video nadzor- 4 WiFi kamere AHD+NVR+ 500 GB Hard Disk

1,299.00 kn

Video nadzor- sve ono što vam treba za sigurnost vašeg doma, posla ili bilo kojeg drugog prostora. Vrlo jednostavno za instalaciju. Ovaj sistem posjeduje najnoviju Cloud tehnologiju koja vam omogućava uvid u kamere sa udaljenog mjesta iz bilo koje dijela svijeta jednostavno preko vašeg mobitela, tableta ili računala u realnom vremenu. Pomoću aplikacije koju besplatno možete skinuti sa Playstore (Android) ili App (Iphone) imate uvid svakog trenutka što se dešava

video kamere

 

Kamere imaju ugrađene LED lampice koje omogućavaju izvrsnu sliku i u mraku uz Night Vision tehnologiju. Ovaj sistem posjeduje i “motion detection” odnosno mogućnost obavještavanja vlasnika putem maila ili putem aplikacije na mobitelu kada kamera detektira neki pokret. Razlučivost kamera je u HD-u, a sam NVR podržava kamere u Full HD rezoluciji što je više nego dovoljno za jasnu i bistru sliku, u slučaju da nekada poželite napraviti upgrade kamera na Full Hd verziju.

Kamere su bežične (WiFi – 4 kom) te kao takve se bežično spajaju na centralnu jedinicu bez potrebe spajanja žično svake od 4 kamera na centralnu jedinicu i provlačenja kablova. Svaka od tih WiFi kamera mora se spojiti na neki izvor napajanja kako bi radile. Kamere dolaze sa strujnim adapterom te svaka od njih mora biti uključena u utičnicu ili jednostavno spojena na neki izvor napajanja dovođenjem žica sa naponom 220V na strujni adapter kamere.

Doseg WiFi signala od svake kamere do centralne jedinice je cca 20 metara otvorene linije ( bez prepreka) . Doseg se smanjuje sa preprekama koje se nađu između centralne jedinice i svake kamere (zidovi npr.) te u normalnim uvjetima ako je prepreka (zid) širine 30 cm domet između kamere i centralne jedinice se smanjuje na cca 15-18 metara. Primjera radi, kamere u stanu gdje su 2 zida između centralne jedinice i kamere, a udaljenost između kamere i centralne jedinice je 10ak metara (uključujući i ta dva zida), rade bez ikakvog problema (mjereno na zidovima od 25 cm svaki). U slučaju da su zidovi deblji, ima ih više ili su kamere udaljenije od gore navedenog, a signal je slabiji zbog prevelike udaljenosti, WiFi domet se može pojačati WiFi extenderom ili se može spojiti LAN kabelom svaka od kamera na centralnu jedinicu jer naše kamere imaju i tu mogućnost.

Set Video nadzora od 4 WiFi kamera je spreman za upotrebu odmah nakon uključivanja. 4 HD WiFi kamera i centralna jedinica u kojoj je Hard Disk od 500 GB služi za pohranu snimaka. Detektor pokreta sa alarmom, infracrveno snimanje za noćne snimke te praćenje kamera uživo sa mobitela.

Ovaj komplet sadrži: 

•  NVR (centralna jedinica) 1080 p (1920 × 1080) 30fps/960 p/(1280 × 960)/720 p (1280 × 720) 30fps

•  4 x Napajanje za videokamere

•  Miš USB

•  Napajanje za NVR (Centralna jednica- snimač)

•  4 x WiFi (bežične) HD (Visoke razlučivosti) od 2MPX kamere sa ugrađenim LED lampicama  -Night Vision

•  Hard Disk kapaciteta 500 gb

Jamstvo: 12 mjeseci

Besplatna express dostava u cijeloj Hrvatskoj