Dead Island 2 Day One Edition XBSX/XB1

69.99 

Smrtonosni virus širi se Los Angelesom, pretvarajući njegove stanovnike u proždrljive zombije. Grad je u karanteni i vojska se povukla. Ugrižen, zaražen, ali više nego samo imun, naučiš obuzdati zombija u sebi.

 

Samo ti i šačica drugih razmetljivaca koji su slučajno otporni na patogen, drži budućnost LA-a (i čovječanstva) u ravnoteži. Dok budete otkrivali istinu iza izbijanja epidemije, otkrit ćete tko ste – ili što ste. Preživite, razvijajte se, spasite svijet – sve je to samo još jedan dan u LA-u!

 

Omiljena saga o zombijima vraća se s jedinstvenom kombinacijom horora, mračnog humora i urnebesnog ubijanja zombija i vodi vas u epsku pulp avanturu.

 

Dead Island 2 je uzbudljiv akcijski RPG iz prvog lica koji nudi igračima potpuno novo igralište. Istražite legendarni, krvlju okupan Los Angeles, u jednakoj mjeri elegantan, živahan i preplavljen zombi infekcijom. Upoznajte likove veće od života. Ubijte bezbrojne neprijatelje – krvavo detaljno. I evoluirajte u ultimativnog ubojicu zombija.

 

Vidimo se u paklu Los Angelesa!

 

Predbilježite se sada i osigurajte paket Memories of Banoi.

 

Sadrži dva jedinstvena oružja i posebnu karticu vještina koja odaje počast Dead Island originalu – bitan dodatak arsenalu svakog Zombie Slayera.

 

Memories of Banoi Pack uključuje:

 

  • Ratnu toljagu Banoi
  • Memories of Banoi bejzbolsku palicu
  • Karticu vještina Personal Space

Earn 35 InfoStars worth 1.75 
SKU: 4020628681685 Kategorije: ,