Shin Megami Tensei V Vengeance XBSX

Original price was: 59.99 €.Current price is: 48.99 €.

Ukrcajte se na ovu konačnu verziju kritički hvaljenog Shin Megami Tensei V, masovno proširenog potpuno novom pričom koja sadrži nove lokacije, demone i odluke koje će diktirati sudbinu čitavog postojanja.

Shin Megami Tensei V: Osveta sastoji se od dvije cjelovite staze priče: doživite potpuno novu rutu, “Canon of Vengeance” – dramatičnu priču o osveti palih, usredotočenu na nove likove i zagonetnu kohortu demona, Qadištu, koji kuju vlastite mračne planove osim rata onih koji se bore za održavanje reda i onih koji mu se žele suprotstaviti. Ili istražite izvornu priču ispričanu u Shin Megami Tensei V, “Kanonu stvaranja” – vječnom sukobu između anđela i demona, u kojem se glavni junak bori za sudbinu svijeta.

Kada jeziva scena ubojstva u modernom Tokiju blokira naš protagonist na putu do kuće, neplanirano zaobilaženje ostavlja ga zatrpanog i bez svijesti. On se budi u novom Tokiju, pustoši opustošenoj apokalipsom koja se sada zove Da’at… ali prije nego što krvožedni demoni uzmu njegov život, pojavljuje se spasitelj i njih dvoje se ujedinjuju kako bi postali moćno biće, ni ljudsko ni demonsko: Nahobino .

S novootkrivenom snagom, protagonist prolazi kroz Da’at, zagonetno kraljevstvo ispunjeno mitskim božanstvima i demonskim tiranima u stalnom sukobu za preživljavanje. U potrazi za odgovorima, protagonist mora krčiti vlastiti put u borbi između anđela i demona kako bi diktirali sudbinu svijeta.

Earn 25 InfoStars worth 1.25 
SKU: XBSX-0225 Kategorije: , ,